Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquests són els guardonats amb els Premis Nacionals de Gastronomia 2024

La gala de l'Acadèmia Nacional de Gastronomia i Nutrició ha lliurat els guardons aquest 13 de juny

Fotografia de família dels premiats d'enguany

Fotografia de família dels premiats d'enguany

Aquest dijous, 13 de juny, al vespre, els jardins del Palau de Pedralbes s'han convertit en el punt de trobada de la gastronomia catalana per al lliurament de la 22a edició dels Premis Nacionals de Gastronomia, que atorga l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició. L'acte, presidit pel president de l'Acadèmia, Carles Vilarrubí, ha constat d'un sopar elaborat per Nandu Jubany.

Els Premis Nacionals de Gastronomia reconeixen la cuina com una part fonamental de la cultura catalana i van néixer el 2002 per preservar-ne l'herència i ajudar a conèixer, estudiar i promoure la gastronomia del nostre país i així poder-ne gaudir.

Els guardonats d'enguany

Aquest 2024, l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició ha lliurat sis guardons a sis persones vinculades amb el món de la gastronomia:

  • Premi Nacional de Gastronomia Tradicional: Paco Solé Parellada, del restaurant 7Portes, de Barcelona.
  • Premi Nacional de Gastronomia d'Autor: Xavier Pellicer, del restaurant Xavier Pellicer, de Barcelona.
  • Premi Especial de l'Acadèmia: Toni Massanés, director de la Fundació Alícia i col·laborador de CUINA.
  • Premi Cap de Sala: Fina Navarro, del restaurant Gaig, de Barcelona.
  • Premi Nèstor Luján de Periodisme Gastronòmic: Empar Moliner.
  • Premi Revelació: Núria Bonet, del restaurant Ca la Núria, de Bellver de Cerdanya.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: