Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Barra Alta presenta el seu Menú Carpier, una oda al producte excepcional

Un menú de 8 plats que celebra l'excel·lència de la matèria primera i que s'ha elaborat gairebé del tot amb productes de Carpier Fumats. Es pot degustar fins a mitjan maig

Cassoleta de pèsols del Maresme amb ceps confitats i daus de bacallà a l'oli Carpier

Cassoleta de pèsols del Maresme amb ceps confitats i daus de bacallà a l'oli Carpier

De l'amistat han nascut grans projectes gastronòmics i se n'han forjat experiències gastronòmiques; n'és un bon exemple el Menú Carpier de Barra Alta, una degustació que uneix producte, trajectòria i amistat –la dels dos cuiners Daniel Roca i Carles Piernas. El primer, alma mater de Barra Alta, i el segon, creador del projecte Carpier i un cuiner que després de passar per Gaig o per Can Fabes va decidir dedicar els seus coneixements a un procés artesanal que l'apassiona, el fumat.

El Menú Carpier comença amb l'ostra verda, un producte delicat d'aspecte sorprenent per la seva aparença turquesa maragda i que deu el color a una microalga. Un descobriment que Daniel Roca va fer en una de les visites al productor, Huîtres Poget, a Mornac-sur-Seudre (Marennes-Oléron). Després arriben l'ensaladilla amb filet de salmó en conserva i l'amanida de llenties beluga amb aburi de toro flamejat i emulsió de la conserva d'oli. Rematen el menú propostes com el tàrtar de tomàquet amb areng fumat, l'ajoblanco amb meló i verat fumat, la ventresca de salmó fumat a la planxa amb guacamole i la cassoleta de pèsols del Maresme amb ceps confitats i daus de bacallà a l'oli Carpier. El contrapunt dolç l'aporten les bombes Tatin i el lemon pie, dues postres casolanes.

El Menú Carpier està disponible fins a mitjan maig i proposa vuit plats (incloent-hi dues postres), amb un preu de 69 €, que ofereix l'oportunitat de degustar un producte excepcional en la seva essència més pura.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: