Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El Cigró d'Or aposta pels vins del Penedès

El restaurant dona suport als cellers de proximitat amb 200 referències de la DO Penedès

Oriol Llavina, propietari del Cigró d'Or, i Núria Figuera, presidenta del Rebost Solidari de Vilafranca

Oriol Llavina, propietari del Cigró d'Or, i Núria Figuera, presidenta del Rebost Solidari de Vilafranca

El Cigró d'Or ha estrenat una carta de vins amb 200 referències del Penedès. La iniciativa del restaurant suposa una aposta pel territori, ja que reafirma el compromís de l'establiment amb la producció vinícola local i la promoció dels cellers de proximitat.

Per aconseguir-ho, han hagut de posar a la venda els vins d'altres regions que formaven part de la carta anterior i que encara tenien en estoc. A més, el restaurant s'ha compromès a destinar part de la recaptació obtinguda amb aquesta venda (uns 625 €) a la compra d'aliments per al Rebost Solidari de Vilafranca.

Podeu trobar tota la informació a la web del restaurant: https://www.elcigrodor.com/.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: