Lluc Crusellas (World Chocolate Masters 2022) i el restaurant Blanc de Mandarin Oriental Barcelona proposen una col·laboració inèdita per endolcir les tardes amb una carta de luxe en la qual s'oferiran cinc propostes úniques fins al 26 d'abril. Crusellas s'instal·la temporalment a la Ciutat Comtal per formar part d'aquesta col·laboració exclusiva amb Mandarin Oriental Barcelona, que és un exclusiu hotel situat en ple passeig de Gràcia. La seva oferta gastronòmica es concreta en el restaurant Moments, amb dues estrelles Michelin; el restaurant Blanc, on de 15 a 19 h es podrà tastar aquesta carta exclusiva, i Banker's Bar, un lloc de trobada amb una esplèndida carta de còctels.
Una carta de luxe
El mestre xocolater s'uneix amb l'equip de pastisseria per oferir una opció única de berenar. Els comensals podran triar entre un pastís Tatin amb poma caramel·litzada, caramel, amb galeta speculoos i chantilly; un pastís de Sacher amb textures de cacau i compota d'albercoc; un Ferrero Bombó amb mousse de xocolata amb llet i interior semilíquid d'avellana; un Xocosú amb cruixent de cacau, amb mascarpone i cafè, i unes postres inèdites creades especialment per a aquesta col·laboració: un Mandarin amb xocolata negra, avellana i galeta de mantega.