El Colmado Giner, amb gairebé vuit dècades d'existència, es consolida com un dels establiments més emblemàtics de la ciutat de Reus. Fundat l'any 1945 a la plaça Mercadal, aquest comerç tradicional és reconegut per la seva oferta de productes delicatessen, xarcuteria i pernils d'alta qualitat.
Des del 2012, el negoci està liderat per Núria Queralt i Abel, que han mantingut l'essència del comerç tradicional mentre aposten per innovar en serveis personalitzats i productes exclusius. En aquest sentit, l'atenció al client, la col·laboració amb petits productors locals i la defensa dels productes de proximitat són alguns dels seus valors distintius.
Aquest Nadal, el Colmado Giner presenta una selecció de lots dissenyats per a particulars i empreses, amb opcions que inclouen vins del Priorat, olis DO Siurana, productes artesanals i altres especialitats. A més, ofereixen serveis com el tallat manual i l'envasat de pernils, així com la personalització de lots per satisfer les necessitats específiques dels seus clients.
L'establiment també disposa d'un espai de degustació, Les Taules, que durant les festes es transforma en un centre d'activitat per a l'embalatge de regals i lots.
Per a més informació o per realitzar comandes, es pot consultar la seva pàgina web: www.colmadoginer.com.