Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Enrique Tomás i Le Gruyère AOP presenten el Grukini Ibèric

La proposta reinterpreta el biquini clàssic

El Grukini Ibèric d'Enrique Tomás i Le Gruyère AOP

El Grukini Ibèric d'Enrique Tomás i Le Gruyère AOP

Enrique Tomás i Le Gruyère AOP –triat com a Millor Formatge del Món el 2022 i Millor Formatge Suís el 2024— s'han unit per crear una nova proposta gastronòmica: el Grukini Ibèric, una reinterpretació del clàssic biquini. 

Aquest sandvitx combina encenalls de pernil ibèric d'Enrique Tomás amb tres trossos de formatge Le Gruyère AOP. Aquesta combinació d'ingredients es presenta amb un pa de brioix 100% natural, lleugerament dolç, esponjós i enriquit amb llet i mantega, que aporta més textura al conjunt.

El Grukini Ibèric està disponible a les botigues d'Enrique Tomás de Barcelona. Podeu trobar-ne més informació a la web d'Enrique Tomás: www.enriquetomas.com.

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: