Del 19 al 22 de març, els alumnes del programa de Direcció de Cuina de l'Escola d'Hostaleria Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi presenten els seus projectes de final de cicle a Barcelona. Aquest projecte representa el fruit del treball que han fet al llarg de la seva formació i els ofereix l'oportunitat d'aplicar els seus coneixements a la creació de quatre restaurants.
Per això, cadascun d'aquests quatre dies, 15 comensals podran participar en els àpats i ser testimonis de la materialització d'aquests somnis gastronòmics a l'espai ubicat al carrer de Santaló, 86.
- HALO - Una experiència gastronòmica excepcional on abracem la solidaritat amb un propòsit noble. T'esperem per compartir moments inoblidables amb un sentit que va més enllà de la taula!
- Elements - Endinsa't en l'experiència gastronòmica i sensorial de la naturalesa i els quatre elements. Deixa't portar per la imaginació.
- L'art de la taula - L'expressió de l'art en forma de sabors i essència tradicionals amb una perspectiva culinària contemporània a través d'elaboracions inspirades en la gastronomia catalana tradicional, amb una interpretació innovadora i una presentació moderna que creen una experiència gastronòmica inoblidable.
- Bakán - Una proposta que fusiona dues gastronomies, la peruana i l'espanyola. Una oferta que es projecta de primera mà en forma d'illeta central.
Trobareu més informació a la pàgina del programa de Direcció de Cuina de l'Escola d'Hostaleria Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi.