Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Figueres reprèn les rutes enogastronòmiques el 23 de març

Enguany, els visitants podran gaudir dels itineraris 'Mercat' i 'Clàssics d'avantguarda'

Ruta enogastronòmica al restaurant Duran

Ruta enogastronòmica al restaurant Duran

Figueres torna un any més amb les rutes enogastronòmiques amb la finalitat de donar a conèixer productes locals, frescos i de temporada. Enguany, els assistents podran visitar el renovat itinerari 'Mercat' i l'itinerari 'Clàssics d'avantguarda'.

Els clàssics es mantenen

El diumenge 23 de març dona el tret de sortida 'Clàssics d'avantguarda', que s'allargarà fins a finals d'any. Aquest esdeveniment tindrà lloc dos diumenges al mes: 6 i 20 d'abril, 4 i 18 de maig, 8 i 14 de juny, 15 i 29 de juliol, 21 de setembre, 12 d'octubre, 9 de novembre i 7 i 28 de desembre.

L'itinerari –que inclou dues copes de vi i dues tapes– manté les visites als restaurants dels hotels Duran i El Motel. L'objectiu de la proposta és divulgar la història de la cuina catalana moderna mentre el públic la degusta amb un maridatge amb vins empordanesos, a càrrec de la sommelier Laura Masramon.

Algunes novetats

D'altra banda, la ruta 'Mercat' s'inicia el 29 de març al nou Balcó del Mercat. L'itinerari renovat va acompanyat d'una copa de vi de la DO Empordà i de la degustació de productes làctics i de mel. El recorregut continua amb la visita a tres parades del mercat de la fruita i la verdura amb el tast de productes de proximitat i de temporada, com embotits, fruita o oli, entre d'altres. 'Mercat' fa la darrera parada al restaurant Can Jeroni, amb degustació de vi i un platet d'arròs de temporada.

La ruta tindrà lloc un dissabte al mes, fins a l'octubre, amb la programació següent: 26 d'abril, 24 de maig, 28 de juny, 27 de setembre i 18 d'octubre.

Paral·lelament, el mercat de la fruita i la verdura se celebra cada dimarts, dijous i dissabte a la plaça Catalunya.

Podeu trobar-ne tota la informació a la web de Visit Figueres.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: