El restaurant Fismuler anuncia l'arribada dels Sopars Improvisats a Barcelona a càrrec dels xefs Nino Redruello i Manu Villalba. L'experiència gastronòmica busca apropar productes de temporada i de proximitat als seus comensals a través de plats creats en un sol dia.
Aquesta experiència, que ja compta amb dues edicions a Madrid, arriba a Barcelona amb una novetat, i és que els xefs conviden els comensals que tinguin reserva prèvia a viure tot el procés de creació del menú amb ells; des de la selecció de productes al mercat fins a la confecció i la posterior presentació dels plats.
Per això, la trobada és a les 10:30 h del matí, amb la visita al mercat, on, conjuntament amb els xefs Nino i Manu, els assistents seleccionen els productes de temporada que apareixeran al menú de la nit. Tot seguit, comença el procés creatiu, en què els xefs decideixen quins plats poden elaborar amb els productes, i a les 20 h s'encenen els fogons i els clients poden conèixer de primera mà com s'organitza l'equip abans d'un servei. Finalment, a l'hora de sopar, reunits al voltant de la taula, es tasta el menú, acompanyat d'un maridatge amb els vins seleccionats per la sommelier Alba Mozo i els còctels de la casa.
Podeu trobar-ne tota la informació i fer la reserva a la web de Fismuler: https://fismuler.com/cenas-improvisadas/.