Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El 24 d'octubre, no et perdis un sopar únic amb la DO Montsant al restaurant Hofmann

És el quart d'un cicle de 6 sopars harmonitzats que se celebraran fins a finals d'any

Cartell de Nits de la DO Montsant

Cartell de Nits de la DO Montsant

La Denominació d'Origen Montsant celebra, el 24 d'octubre, el quart sopar de Les Nits de la DO Montsant. Una experiència gastronòmica al restaurant Hofmann, de Barcelona, amb un doble objectiu: d'una banda, continuar treballant la notorietat de la marca ara que els vins Montsant passen per un moment dolç i, de l'altra, sumar atributs i percepció de valor de marca lligant els vins Montsant a l'alta gastronomia com a binomi imprescindible. El menú, format per sis plats, anirà acompanyat per sis vins de la DO Montsant.

El sopar començarà a les 21h al restaurant Hofmann (Carrer de la Granada del Penedès, 14. Barcelona) i té una durada prevista de dues hores. Podeu fer la reserva a la pàgina web de la DO Montsant.

El quart de sis sopars

El cicle Les Nits de la DO Montsant va arrencar el maig i constarà de sis sopars, que se celebraran d'aquí a finals d'any. La quarta cita és la del dijous 24 d'octubre i se'n celebraran dos mes: el 7 de novembre i el 12 de desembre.

Els sopars comptaran amb la participació de Pilar Just, presidenta de la DO Montsant, que farà d'amfitriona dels comensals, acompanyada d'alguns dels membres del Consell Regulador, que s'encarregaran d'explicar els vins als assistents, així com el maridatge amb els plats d'un menú elaborat per l'Escola Hofmann especialment per a l'ocasió.

Els vins seran l'eix vertebrador del relat del sopar, que girarà al voltant de la DO Montsant per tal de transmetre als comensals els valors i la manera de treballar de la DO. Uns vins que serviran també per mostrar la varietat i la riquesa que hi ha al territori vitivinícola de la DO Montsant.

El menú d'aquest sopar estarà compost pels següents plats i vins:

  • Vieira, poma, porro; maridada amb Solpost Blanc 2023, de Cellers Sant Rafel.
  • Bolets i pinyons, maridats amb Silenci, d'Agrícola d'Ulldemolins.
  • Peix mar i muntanya, maridat amb Les Rotes de Cal Pau, de Cal Bessó.
  • Arròs de costella Duroc, maridat amb Miloquera Carinyena, de Celler Vendrell Rives.
  • Vedella amb les seves guarnicions, maridada amb Teixar, de Vinyes Domènech.
  • Textures de xocolata i avellana, maridada amb Castell del Siurana Ranci, de Celler de Cornudella.

Mà a mà amb l'Escola Hofmann

L'elecció de l'Escola Hofmann com a seu a Barcelona de Les Nits de la DO Montsant respon a la voluntat de la DO de treballar amb aquells que seran els professionals del futur. Així, després de dues gires per presentar els seus vins a diferents escoles d'hostaleria i sommelieria d'arreu del territori català, la DO Montsant aterra ara a l'Escola Hofmann, centre de formació gastronòmica de referència, per presentar els seus vins al públic final en un escenari excepcional.

Fundada el 1983, l'Escola Hofmann ha format més de 20.000 alumnes, i té una Estrella Michelin, entre molts altres reconeixements. Professionalitzar, innovar i mantenir el màxim nivell d'exigència en els seus alumnes són els eixos centrals d'aquest centre culinari de referència, tant pel que fa a la formació com a la gastronomia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: