Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Una constel·lació d'estrelles per homenatjar Joan Roca

El 10 de febrer, trenta dels cuiners més reconeguts del món van homenatjar Joan Roca a Leña, el primer restaurant del xef malagueny Dani García a Barcelona, amb un menú de 21 plats que resumien el llegat del gironí

Joan Roca a l'homenatge

Joan Roca a l'homenatge

L'ocasió s'ho valia. La crida era fer un sopar d'homenatge al xef Joan Roca, un dels tres puntals d'El Celler de Can Roca i un dels cuiners més estimats del sector. En va ser l'impulsor el cuiner malagueny Dani García, que va aconseguir reunir alguns dels millors xefs del món al seu restaurant Leña, a Barcelona, inaugurat fa dos mesos i mig.

Albert Adrià, Paco Pérez, Andoni Luis Aduriz, Fina Puigdevall, Martina i Carlota Puigvert, Nandu Jubany, Mateu Casañas, Paco Pérez, Paco Roncero, Paolo Casagrande, Quique Dacosta, Rafa Zafra, Ramon Freixa i Ricard Camarena, entre d'altres, van reinterpretar les icòniques creacions de Roca en un sopar de 21 plats, que incloïa el mític carpaccio de peus de porc, versionat per Freixa.

A més, en la vetllada hi van ser presents grans mestres i amics de la família Roca, com Ferran Adrià, Elena Arzak, Pedro Subijana i Martín Berasategui, acompanyats de familiars i amics. Per acabar l'acte, pastís amb el segell Escribà i brindis feliç.

Podeu llegir l'entrevista que vam fer a Dani García sobre l'homenatge en aquest enllaç.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: