Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

II Jornades Gastronòmiques de l'Arròs i Tastos de Mar del Baix Penedès

Del 20 de setembre al 6 d'octubre, en diverses poblacions de la comarca

Imatge de la presentació de les Jornades

Imatge de la presentació de les Jornades

El Gremi d'Hostaleria del Baix Penedès, amb el suport dels ajuntaments de Calafell i Cunit i del Consell Comarcal del Baix Penedès, i amb el patrocini d'Arròs Bayo i la DO Penedès, organitza les II Jornades Gastronòmiques de l'Arròs i Tastos de Mar del Baix Penedès, que se celebraran del 20 de setembre al 6 d'octubre a diverses poblacions de la comarca.

24 restaurants

Vint-i-quatre restaurants de Calafell, Cunit, Sant Salvador, Segur de Calafell, Coma-ruga i el Vendrell serviran un plat de la seva carta maridat amb vins de la DO Penedès, i oferiran així als visitants una experiència global del destí.

Els restaurants participants són: Restaurant L'arrosseria, Hotel Adia Cunit, Casa Carmiña, Restaurant Xaloquell, La Cuina de la Marga, La Bodegueta del Mar, Casa Pepe, Restaurant Vil·la Casals, Restaurant Blau Mari, La Fàbrica del Pernil, La Suculenta, Niu 1976, La Terrassa del Mar de Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa, Restaurant Mediterrani, El Petit Bistró, La Mar de Fons, Restaurante Eusebio Catering, El Rey Pescador, Vell Papiol Restaurant, La Porketa Arrosseria de Mar, Restaurante Las Brasas, Milan Ristorante, Akquaaa, 4r Miramar Restaurant.

Aquesta edició, dissenyada amb la intenció ferma de fer territori i de sumar sinergies entre les poblacions d'interior i la costa, així com amb els vins de la DO Penedès, incorpora una promoció en la qual totes aquelles persones que visitin com a mínim dos restaurants i participin al concurs que trobaran a la taula, podran guanyar premis de les empreses i els cellers col·laboradors: dues visites enoturístiques a Avgvstvs Forvm, una nit a Hotel Adia per a dues persones, un dinar per a dues persones a l'Arrosseria de Cunit, dues entrades al Museu Vil·la Casals, tres visites oleoturístiques per a dues persones cadascuna a Torclum, un massatge i una entrada a la zona d'aigües de Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa, dos tiquets per al circuit de 10 minuts de Karting Coma-ruga i dos lots de productes Bayo amb arròs carnaroli i licor d'arròs.

Podeu consultar-ne tota la informació al web de l'AEHT i a les xarxes socials de les Jornades Gastronòmiques de Tarragona Província.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: