El Gremi d'Hostaleria del Baix Penedès, amb el suport dels ajuntaments de Calafell i Cunit i del Consell Comarcal del Baix Penedès, i amb el patrocini d'Arròs Bayo i la DO Penedès, organitza les II Jornades Gastronòmiques de l'Arròs i Tastos de Mar del Baix Penedès, que se celebraran del 20 de setembre al 6 d'octubre a diverses poblacions de la comarca.
24 restaurants
Vint-i-quatre restaurants de Calafell, Cunit, Sant Salvador, Segur de Calafell, Coma-ruga i el Vendrell serviran un plat de la seva carta maridat amb vins de la DO Penedès, i oferiran així als visitants una experiència global del destí.
Els restaurants participants són: Restaurant L'arrosseria, Hotel Adia Cunit, Casa Carmiña, Restaurant Xaloquell, La Cuina de la Marga, La Bodegueta del Mar, Casa Pepe, Restaurant Vil·la Casals, Restaurant Blau Mari, La Fàbrica del Pernil, La Suculenta, Niu 1976, La Terrassa del Mar de Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa, Restaurant Mediterrani, El Petit Bistró, La Mar de Fons, Restaurante Eusebio Catering, El Rey Pescador, Vell Papiol Restaurant, La Porketa Arrosseria de Mar, Restaurante Las Brasas, Milan Ristorante, Akquaaa, 4r Miramar Restaurant.
Aquesta edició, dissenyada amb la intenció ferma de fer territori i de sumar sinergies entre les poblacions d'interior i la costa, així com amb els vins de la DO Penedès, incorpora una promoció en la qual totes aquelles persones que visitin com a mínim dos restaurants i participin al concurs que trobaran a la taula, podran guanyar premis de les empreses i els cellers col·laboradors: dues visites enoturístiques a Avgvstvs Forvm, una nit a Hotel Adia per a dues persones, un dinar per a dues persones a l'Arrosseria de Cunit, dues entrades al Museu Vil·la Casals, tres visites oleoturístiques per a dues persones cadascuna a Torclum, un massatge i una entrada a la zona d'aigües de Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa, dos tiquets per al circuit de 10 minuts de Karting Coma-ruga i dos lots de productes Bayo amb arròs carnaroli i licor d'arròs.
Podeu consultar-ne tota la informació al web de l'AEHT i a les xarxes socials de les Jornades Gastronòmiques de Tarragona Província.