La gastronomia i el món del llibre s'uneixen a les jornades gastronòmiques 'Tot el saber, tot el sabor', impulsades per l'editorial Larousse i la llibreria Alibri. El programa presenta diverses xerrades –gratuïtes i d'accés lliure– pensades per als amants de la gastronomia i la cultura culinària. Les trobades se celebren mensualment a la llibreria Alibri (Balmes, 26, Barcelona) amb la direcció de la periodista i enòloga Meritxell Falgueras.
Les jornades reuneixen experts del sector gastronòmic i autors de l'editorial Larousse i s'ofereix així al públic l'oportunitat de conèixer la cultura culinària de primera mà.
El 25 de març, el mestre gelater Massimo Pignata (Delacrem) conversarà amb el forner Daniel Jordà (Pans Creatius).
El 29 d'abril, la cuinera mexicana Sue Chávez i la divulgadora gastronòmica d'origen indi Anjalina Chugani exploraran els paral·lelismes entre les seves cuines i la catalana mitjançant l'anàlisi d'ingredients i de tècniques diferents.
El cicle finalitza amb les sessions del 27 de maig i el 17 de juny, a càrrec del pastisser vegà Toni Rodríguez. Els detalls de les darreres xerrades s'anunciaran pròximament.
Les jornades, patrocinades per Cava Ventura, ofereixen una copa al final de cada sessió.