Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Larousse i la llibreria Alibri presenten les jornades 'Tot el saber, tot el sabor'

Les xerrades gastronòmiques uneixen mensualment la gastronomia amb la cultura culinària

Programa de les jornades gastronòmiques 'Tot el saber, tot el sabor'

Programa de les jornades gastronòmiques 'Tot el saber, tot el sabor'

La gastronomia i el món del llibre s'uneixen a les jornades gastronòmiques 'Tot el saber, tot el sabor', impulsades per l'editorial Larousse i la llibreria Alibri. El programa presenta diverses xerrades –gratuïtes i d'accés lliure– pensades per als amants de la gastronomia i la cultura culinària. Les trobades se celebren mensualment a la llibreria Alibri (Balmes, 26, Barcelona) amb la direcció de la periodista i enòloga Meritxell Falgueras.

Les jornades reuneixen experts del sector gastronòmic i autors de l'editorial Larousse i s'ofereix així al públic l'oportunitat de conèixer la cultura culinària de primera mà.

El 25 de març, el mestre gelater Massimo Pignata (Delacrem) conversarà amb el forner Daniel Jordà (Pans Creatius).

El 29 d'abril, la cuinera mexicana Sue Chávez i la divulgadora gastronòmica d'origen indi Anjalina Chugani exploraran els paral·lelismes entre les seves cuines i la catalana mitjançant l'anàlisi d'ingredients i de tècniques diferents.

El cicle finalitza amb les sessions del 27 de maig i el 17 de juny, a càrrec del pastisser vegà Toni Rodríguez. Els detalls de les darreres xerrades s'anunciaran pròximament.

Les jornades, patrocinades per Cava Ventura, ofereixen una copa al final de cada sessió.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: