Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les claus per preparar un 'iced tea' perfecte

El te gelat, una beguda ideal per a l'estiu: no perd les seves propietats, refresca i hidrata d'una manera saborosa

06/08/2021

A l'estiu, les begudes refrescants i naturals, sense additius ni conservants, són sens dubte les protagonistes. I encara més quan es poden preparar a casa, amb ingredients frescos i de temporada, com ara la fruita o espècies mediterrànies, i consumir durant tot el dia. És una beguda que, preparada correctament, és saborosa i nutritiva, i a més és apta per a tots els membres de la família.
Però, com es prepara l''iced tea'?

01 Melon Fresh

Melon Fresh

En calent

Infusioneu en calent un concentrat del te o infusió respectant la temperatura i el temps de cada varietat sense passar-vos, per evitar matisos amargs. Mentre estigui calent, és el moment d'afegir-hi l'endulcorant que es prefereixi, per aconseguir potenciar-ne el sabor i que a més la dissolució sigui perfecta; els ideals són el sucre, el xarop d'atzavara o la mel d'acàcia.

02 Tropical Colada

Tropical Colada

Amb gel

Ompliu la gerra amb gel, fins al topall de la seva capacitat i aboqueu-hi la infusió o te. Si la gerra no ha quedat plena del tot, podeu afegir-hi més gel (mai aigua). Remeneu-ho i deixeu-ho reposar a la nevera. Un consell: prepareu l''iced tea' a la nit per gaudir-ne l'endemà.

Per saber la quantitat de mesures de te, heu de calcular 1 mesura per cada 200 ml de quantitat final i sumar-ne 3 al final. Per exemple, per a 1 litre, 5+3 mesures. Segons el volum de la tassa, sortiran entre 4 i 5 'iced teas'.

03 White Daikiri

White Daikiri

Acabat

Afegiu-hi fruites per fer-lo més saborós, sobretot aquelles que ja contingui el te o infusió. La fruita més versàtil és la poma, perquè és neutra, però si opteu per afegir-hi fruites amb molta polpa, el truc està a afegir-les congelades a la beguda.

I, el més important, deixeu-vos seduir. Els sabors en fred tenen un nou espectre sorprenent, i fins i tot maneres de preparació tan suggeridores com un gelat de pal de te amb gel que de segur que fa les delícies dels nens de la casa. Si sou amants del te calent, gaudireu descobrint els matisos del te gelat!

04 Sangria

Sangria

Cal evitar

  • Aigualir l'iced tea. No prepareu el te amb molta aigua perquè després quedarà poc espai per al gel i no es refredarà prou. O, per contra, si veieu que no es refreda prou i hi afegiu més gel, s'aigualirà i perdrà sabor. Per això, partiu sempre d'una base de concentrat de te.
  • Endolcir en fred. Si hi afegiu l'edulcorant en calent, aquest es dilueix millor i s'integra perfectament amb el sabor del te o la infusió.
  • Ni massa ni poc. És important que seguiu les instruccions de preparació del te o infusió escollida per preparar l''iced tea', tant en quantitats com en temperatura o minuts d'infusió. Seguint les instruccions es garanteix el sabor perfecte.
05 Set Iced Teas

Set Iced Teas

Set Iced Teas

Tea Shop llança un assortiment especial per preparar 'iced teas'. Una selecció de les varietats més refrescants de la casa, amb sabors estiuencs que es convertiran en l'opció ideal per servir-les com a aperitiu o un refresc saludable i divertit. L'assortiment ideal per preparar tes amb gel inclou cinc dels 'blends' més sorprenents per prendre ben freds: Sunny Peach (te blanc i te verd amb préssec i un toc de pera), Fresh Melon (te blanc amb un refinat sabor de meló), Tropical Colada (te negre d'estil còctel amb coco i pinya), Oriental Lime (exòtica mescla de te verd amb cítrics, camamilla i un toc perfumat de llima) i Apple Temptation (una infusió vitamínica de poma de muntanya, naturalment saborosa i sucosa).

Preu: 24,95 €

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: