Panellets
Un clàssic! Les receptes lligades al calendari festiu del nostres país sempre estan entre les més vistes. La mona de Pasqua, el tortell de Reis, la crema de Sant Josep... Aquest 2018, en el 'top 10' hi ha dues receptes de panellets, aquesta que encapçala el rànquing, i aquesta altra de Gemma Clofent, en què la pastissera ens dóna uns consells perquè ens quedin perfectes.
Fideus a la cassola amb salsitxes
De receptes de fideus a la cassola en tenim unes quantes, però aquesta de les Cuineres de Sils és la que més ha triomfat.
Pastís de formatge
Les postres no podien faltar en aquest 'top 10'. Les primeres de la llista, aquest pastís de formatge fet de Philadelphia, quark o mató. També de les Cuineres de Sils.
Canelons Thinkstock
Tot i que aquesta recepta només es consulta pels volts de Nadal, sempre apareix en el rànquing de plats més consultats. I, és clar, també és la recepta més vista del nostre especial de Nadal.
De tots els arrossos que trobareu al nostre web, el que més triomfa és aquesta paella amb gambes, escamarlans, llagostins, sípia, musclos i cloïsses.
Vedella amb bolets
Sembla que aquest 2018 ha estat l'any de les Cuineres de Sils. Seu és, també, aquest estofat fet amb vedella i bolets.
Amanida de llenties Becky Lawton
Els llegums us agraden, tant si us els proposem en plats calents com freds, com aquesta amanida de llenties de Becky Lawton.
Coradella de Molins de Rei Mariona Villavieja
Una doble sorpresa. Ja ens va sorprendre quan aquest plat de traginers típic de Molins de Rei (Baix Llobregat) es va convertir en El Plat Favorit dels Catalans 2018. I ara ens torna a sorprendre en veure que, a més, s'ha colat entre les receptes més vistes de l'any.
La clàssica crema cremada
Aquest cas confirma el que us dèiem al principi quan parlàvem dels panellets. I de totes les receptes que tenim d'aquesta crema, us ha agradat la més clàssica.
Bacallà amb samfaina
El bacallà és un dels peixos que més us agrada. Aquesta preparació és, a més, una de les receptes més clàssiques fetes amb aquest peix. I sabeu què? Doncs que també és de les Cuineres de Sils.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: