Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 15 al 21 de juliol

CUINA.CAT

12/07/2024

Si no sabeu què cuinar durant la setmana o teniu dubtes sobre quines receptes venen més de gust al juliol, no cal que patiu. L'equip de CUINA us porta, com cada setmana, una llista de propostes perquè elaboreu els millors plats per als vostres àpats. Bon profit!

01 Sopa Allergy Killer

Sopa Allergy Killer

Dilluns

  • Primer: Sopa Allergy Killer
  • Segon: Rap a la planxa amb estofat de sípia, calamarsets i safrà
  • Postres: Pastís esponjós de llimona
02

Dimarts

  • Primer: Saltat de bolets i crema de foie
  • Segon: Arepas de vedella
  • Postres: Postres de cireres caramel·litzades
03 Canelons

Canelons

Dimecres

04 Arròs caldós amb llamàntol

Arròs caldós amb llamàntol Becky Lawton

Dijous

  • Primer: Arròs caldós amb llamàntol
  • Postres: Flam d'arròs amb curri i pastís d'escórpora
05 Suquet de peix

Suquet de peix

Divendres

  • Primer: Entrepà de pastrami amb pa rústic
  • Segon: Suquet de peix
  • Postres: Merenga suflé de cigaló de whisky
06 Piadina d'albergínia, pebrot i pernil ibèric

Piadina d'albergínia, pebrot i pernil ibèric

Dissabte

  • Primer: Truita de patates
  • Segon: Piadina d'albergínia, pebrot i pernil ibèric
  • Postres: Bunyols de xocolata
07 Pastís de pastanaga

Pastís de pastanaga Becky Lawton

Diumenge

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: