Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 21 al 27 d'octubre

Aquesta és la nostra proposta per als àpats de la penúltima setmana d'octubre. Bon profit!

18/10/2024

Us presentem el menú de la penúltima setmana d'octubre. Amb Tots Sants a tocar i Nadal cada vegada més a prop, us hem preparat un menú ben equilibrat.

01 Saquets de bledes

Saquets de bledes

Dilluns

  • Primer: Saquets de bledes farcides de verdures saltades i pesto de bledes. 
  • Segon: Xampinyons cruixents al forn amb fruits secs. 
  • Postres: Macedònia de fruites amb granissat de taronja.
02 Sopa de bolets, verduretes i pernil

Sopa de bolets, verduretes i pernil

Dimarts

  • Primer: Sopa de bolets, verdures i pernil. 
  • Segon: Xai amb albergínia.
  • Postres: Castanyes amb xarop de vainilla.
03 Cigrons refregits amb botifarra negra

Cigrons refregits amb botifarra negra Becky Lawton

Dimecres

  • Primer: Cigrons refregits amb botifarra negra.
  • Postres: Compota d'hivern.
04 Sopa de tomàquet cremosa amb escates de sal fumada de Maldon

Sopa de tomàquet cremosa amb escates de sal fumada de Maldon

Dijous

  • Primer: Sopa de tomàquet cremosa amb escates de sal fumada de Maldon. 
  • Segon: Truita de bacallà.
  • Postres: Crema de xocolata i canyella.
05 Arròs basmati amb pesto i saltat de col kale

Arròs basmati amb pesto i saltat de col kale

Divendres

  • Primer: Arròs basmati amb pesto i saltat de col kale. 
  • Segon: Orada al forn amb verdures. 
  • Postres: Bunyols de poma escalivada.
06 Nyoquis amb pesto de ruca

Nyoquis amb pesto de ruca Enrique Marco

Dissabte

  • Primer: Nyoquis amb pesto de ruca.  
  • Segon: Hamburgueses de poltre amb salsa. 
  • Postres: Smoothie de kiwi i poma.
07 Amanida d'escarola, salsa d'ametlles i bacallà

Amanida d'escarola, salsa d'ametlles i bacallà Becky Lawton

Diumenge

  • Primer: Amanida d'escarola, salsa d'ametlles i bacallà. 
  • Segon: Ous remenats amb bolets i ceba tendra. 
  • Postres: Galetes de taronja confitada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: