Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 23 al 29 de desembre

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

20/12/2024

No sabeu què cuinar? Cada setmana, l'equip de CUINA us ofereix una proposta setmanal de menú. Un grapat de receptes sanes, saboroses i fàcils de fer!  

01 Canelons de porros, pernil de gall dindi i salsa d'espàrrecs

Canelons de porros, pernil de gall dindi i salsa d'espàrrecs

Dilluns

  • Primer: Minestra freda de verdures amb romesco.
  • Segon: Canelons de porros, pernil de gall dindi i salsa d'espàrrecs.
  • Postres: Neules farcides de mousse de torró.
02 Tallarines amb carbonara de tòfona

Tallarines amb carbonara de tòfona Food Photos / Cristina Rivarola

Dimarts

  • Primer: Tallarines amb carbonara de tòfona.
  • Segon: Croquetes líquides d'espinacs a la catalana.
  • Postres: Galetes blanc i negre.
03 Escudella de Nadal

Escudella de Nadal

Dimecres (Nadal)

04 Canelons de la mare de Fina Puigdevall

Canelons de la mare de Fina Puigdevall

05 Farcellets de col

Farcellets de col Enrique Marco

Divendres

  • Primer: Farcellets de col.
  • Segon: Orada salvatge amb caviar de sípia i suc amb all de roca.
  • Postres: Compota d'hivern.
06 Sopa de moniato i espinacs

Sopa de moniato i espinacs

Dissabte

  • Primer: Sopa de moniato i espinacs.
  • Segon: Costelló de porc amb castanyes.
  • Postres: Neulets sense farcir amb poma al forn i canyella.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: