Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 28 d'abril al 4 de maig

25/04/2025

Us deixem la nostra proposta per organitzar els àpats de la setmana i gaudir-ne. Bon profit!

01 Risotto de primavera

Risotto de primavera Anna Garcia Frigola

Dilluns

  • Primer: Risotto de primavera
  • Segon: Peix marinat en oli d'oliva verge extra
  • Postres: Suc integral de pastanaga
02 Faves amb cloïsses i safrà

Faves amb cloïsses i safrà Becky Lawton

Dimarts

03 Canelons de l'àvia

Canelons de l'àvia

Dimecres

  • Primer: Canelons de l'àvia
  • Postres: Dues textures de xocolata 'raw' amb cireres lactofermentades
04 Cebiche de bacallà

Cebiche de bacallà

Dijous

  • Primer: Ravioli de mango amb arròs de xocolata blanca
  • Segon: Cebiche de bacallà
  • Postres: Dorayaki de Sakura
05 Cassoletes de plàtan i maduixa

Cassoletes de plàtan i maduixa Gemma Clofent

Divendres

  • Primer: Amanida de créixens
  • Segon: Costella de vedella glacejada i cigrons saltats
  • Postres: Cassoletes de plàtan i maduixa
06 Tallata de bou amb romaní

Tallata de bou amb romaní

Dissabte

  • Primer: 'Quiches' d'espinacs individuals
  • Segon: Tallata de bou amb romaní
  • Postres: Albercocs amb mel
07 Fideuà amb gambes i calamars

Fideuà amb gambes i calamars

Diumenge

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: