La IV edició del Festival tindrà lloc entre el 6 i el 31 de juliol en espais singulars dels cellers CORPINNAT. Més de 30 cuiners completen el programa d'aquesta edició amb gairebé una quarantena de sopars; a més, han valorat aquesta cita anual i han agraït la confiança dels cellers, que, en plena pandèmia, van apostar pel maridatge entre grans vins escumosos i la millor gastronomia del país com una eina de suport al sector gastronòmic.
El cartell de 2024
La imatge seleccionada per al cartell d'aquest any ha estat realitzada per l'equip format per Maria Amat, Maria Atienza i Jean-Pierre Abad, alumnes de grau superior de l'Escola Arsenal. En aquest cas han utilitzat una tècnica basada en l'estampació amb tremp de goma aràbiga i pigments naturals. La imatge de la lluna vol evocar les nits d'estiu i la tècnica basada en els cicles de la lluna per fer les intervencions a la vinya. El color groc referencia els escumosos que caracteritzen CORPINNAT.
Tots els sopars tenen aforament limitat, i les reserves ja estan disponibles a la pàgina web www.corpinnat.com, on també trobareu més informació.