En un bon esmorzar mai no pot faltar el croissant que acompanya al cafè. Per sort, a Barcelona, hi ha llocs per remenar i triar, però des d'ahir un sobresurt per sobre de tots, la pastisseria Brunells. I és que Andreu Sayó, pastisser d'aquesta famosa botiga situada al carrer Princesa, 22, al districte de Ciutat Vella, ha estat guardonat amb el premi Millor Croissant Artesà de Mantega de l'Estat 2020 en els premis que l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona va atorgar aquest passat 5 d'octubre. El gust, un dels criteris valorats, així com l'acabat o el color, han estat determinants perquè Sayó s'emportés el prestigiós guardó.
La pastisseria Brunells és un dels racons més emblemàtics de Barcelona. Oberta l'any 1852 i situada en un dels carrers més cèntrics, turístics i icònics de la ciutat, com és el carrer Princesa, és una de les pastisseries més antigues i respectades de la ciutat. Tot i tancar l'any 2018, aquest 2020 van poder tornar a obrir amb el suport de tres socis: Salvador Sans, Lluís Estrada i Joan Guash. Brunells és una pastisseria tradicional, que barreja els sabors i dolços més típics del gremi barceloní amb propostes renovades i d'altres d'internacionals. I ara, des del 5 d'octubre, la pastisseria compta amb el millor croissant d'Espanya.