Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El millor pastís de formatge català a la pastisseria Larrosa de Flix

El pastís guanyador, que havia de contenir un mínim d'un 20% de formatge artesà català, incorpora el formatge d'ovella de pasta tova de la formatgeria Serra del Tormo, entre els seus ingredients

Lactium 2024

Lactium 2024

Lactium i l'Ajuntament de Vic han celebrat la segona edició del concurs Premi Millor Pastís de Formatge Català 2024, en el marc de la fira Lactium, la festa del formatge dels Països Catalans, que se celebra del 20 al 21 d'abril a Vic. En el concurs, que es busca incentivar l'ús del formatge artesà i català en aquesta reeixida i tradicional recepta, s'hi han presentat 23 participants d'arreu del territori, entre els quals, Pau Carranza, que, amb el pastís de la pastisseria Larrosa de Flix, ha estat el guanyador.

Els i les participants han lliurat dues unitats de pastís o vuit unitats de pastís individual, segons el format de cada peça, a l'organització del concurs. Les propostes havien de ser de la tipologia 'cuits al forn' i elaborats amb un mínim d'un 20% de formatge català i artesà. A l'hora d'emetre el veredicte, el jurat ha valorat l'aspecte, el gust, la textura i la tècnica.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: