Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les millors receptes per fer arrossos secs

Us portem quatre propostes perquè prepareu els millors plats d'arròs sec

CUINA.CAT

14/06/2024

Els melosos i caldosos agraden, però que els secs i de capa fina s'han posat de moda és una realitat que podem comprovar entaulant-nos en restaurants arreu de Catalunya. Són arrossos que concentren l'essència dels ingredients però que suposen un repte afegit perquè quedin perfectes. Nosaltres hem preguntat als que en saben com podem fer un bon arròs sec i Sergi Escolà, del restaurant Casinet del Vendrell, tot un expert, ens en porta quatre receptes.

01 Arròs amb llamàntol

Arròs amb llamàntol

Arròs amb llamàntol

La primera proposta és la recepta d'arròs sec per excel·lència, un arròs amb llamàntol per a dues persones. Un plat que fa estiu, que convida a reunir-se al voltant d'una taula amb amics, o a gaudir-lo en parella asseguts davant del mar.

02 Arròs amb ànec, ceps i fruites del bosc

Arròs amb ànec, ceps i fruites del bosc

Arròs amb ànec, ceps i fruites del bosc

La segona proposta és un arròs ple de sabors i contrastos, amb carn d'ànec, ceps i fruites del bosc. Una barreja de colors i textures, que podeu personalitzar i decorar amb els fruits que més us agradin, però que de ben segur no us deixarà indiferents.

03 Arròs amb gamba vermella

Arròs amb gamba vermella

Arròs amb gamba vermella

Un arròs que no enganya, una recepta tradicional amb sofregit, sípia i gamba vermella i que és el primer en què pensem tots quan parlem d'arrossos secs. Prepareu aquest plat deliciós i gaudiu d'un àpat ple de sabor i textura. 

04 Arròs amb peus de porc, botifarra de perol, naps i pinyons

Arròs amb peus de porc, botifarra de perol, naps i pinyons

Arròs amb peus de porc, botifarra de perol, naps i pinyons

L'última recepta és un arròs potent, atrevit, amb molta personalitat. Un arròs de peus de porc amb botifarra de perol, naps i pinyons. Un cúmul de sabors i textures de muntanya que podeu maridar amb un bon vi negre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: