Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Moments celebra 15 anys al Mandarin Oriental

Carme Ruscalleda i Raül Balam han dissenyat Els Moments, un menú especial i efímer d'aniversari que reuneix les propostes més icòniques de tota la seva trajectòria

15 anys del Moments

15 anys del Moments

Carme Ruscalleda i Raül Balam estan de festa: Moments celebra els 15 anys de trajectòria i, per aquest motiu i per compartir aquesta efemèride tan única, han dissenyat una experiència culinària excepcional: Els Moments, un menú molt especial que es podrà degustar fins a finals de febrer amb les creacions més icòniques dels menús temàtics que han format part de la seva proposta tots aquests anys, ens permetrà tornar a tastar plats emblemàtics que són part del llegat emocional i gastronòmic d'aquest tàndem ple de complicitat que formen els dos xefs.
 
El seu lligam al món de l'art i de les arts ha servit per determinar, durant aquesta dècada i mitja, un guió gastronòmic amb sentit i amb sensibilitat, inspirat en el cinema, l'òpera, les meravelles del món, la felicitat, els ecosistemes de viatges, en els exòtics plats que se servien als llegendaris sopars de Gala i Dalí, i en la Volta ciclista d'Espanya.

Els Moments
 
Tretze és el nombre de plats (dels cent vint que sumen tots els menús temàtics d'aquests 15 anys) que formen Els Moments, amb creacions dels principals relats que s'han explicat a Moments des del 2015 fins al 2023. Així, hi tenen presència el Macaron de foie micuit, d'El Viatge (2015) i que encarna París; el Caviar, ous de guatlla, recepta núm. 11 de Les dîners de Gala (2023), inspirat en el llibre de receptes de Dalí; Estudi del blat de moro, de Meravelles del Món (2021) i que representa el Machu Picchu; el Bacallà, pebrots i olives, del menú Felicitat (2021), que recorda Mondrian; el Poltre dels Pirineus, tomàquet, albergínia i alfàbrega, inspirat en El Setè Art (2017) i que mostra un tastet de la pel·lícula El padrí; l'Arròs de gambes a la manera del Maresme, una picada d'ullet al menú Sant Pol - Tòquio - Barcelona (2018); la Ploma Ibèrica i olla gitana, amb l'obra de Carmen com a protagonista i extreta de la proposta Òpera (2018), o el Pa de pessic, cirera, nata cremosa, la Selva Negra, del menú Ecosistemes (2017).

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: