CUINA.CAT
11/12/2024El Nadal ja és aquí i arriba l'hora de celebrar i compartir moments inoblidables amb els nostres éssers estimats. Aquest any, volem que ompliu les taules amb els millors productes i amb originalitat i per això hem seleccionat alguns productes que faran les delícies de tothom i que us ajudaran a crear un Nadal inoblidable.
Torrons artesans La Campana
Gaudiu de la tradició i de la qualitat amb els torrons artesans de La Campana, elaborats amb ingredients de primera qualitat com les ametlles Marcona nacional i la canyella de Ceilan. Aquest obrador artesanal, un dels més antics de Barcelona, ofereix una àmplia varietat de torrons per a tots els gustos, des dels clàssics torrons de Xixona i Alacant fins a opcions innovadores com el de massapà amb nous i festucs, o el de coco i xocolata.
A més, podreu gaudir dels seus premiats polvorons, elaborats amb la mateixa cura i atenció als ingredients. I, per als amants de la xocolata, La Campana ofereix una selecció de torrons de xocolata amb diferents percentatges de cacau, des del 70% fins a la xocolata amb llet.
No us perdeu la novetat d'aquest any: el polvoró al punt de sal!
Bikittone de Brunells
Elaborat amb massa mare fermentada durant 48 hores, aquest panettone combina xocolata d'alta qualitat amb una textura esponjosa i un sabor delicat.
És el resultat de la combinació perfecta entre tradició i innovació, gràcies a la seva elaboració artesanal que segueix una recepta perfeccionada al llarg dels anys. A més, podreu gaudir-lo en la forma tradicional o provar la nova proposta de Brunells: el bikittone, un sandvitx que substitueix el pa per rodanxes de panettone.
Perles de pernil ibèric de Caviaroli
Aquestes perles elaborades amb autèntic pernil ibèric de Señorío de Montanera, ofereixen una explosió de sabor i un toc d'exclusivitat als plats.
Cada perla conté el sabor del jamón ibérico, combinant la tradició i la innovació en esferes d'oli d'oliva verge extra. A més del seu sabor, les perles aporten un toc amarg característic del greix del pernil ibèric, que aporta una intensa aroma i un sabor profund a gla.
Sal Maldon
Doneu un toc d'intensitat als vostres plats amb la Sal Maldon amb Xili. Aquestes escates de sal amb un toc picant afegiran sabor a les vostres creacions culinàries.
La Sal Maldon ha ampliat la gamma de productes amb noves varietats de sals aromatitzades, com aquesta amb xili. Ideals per a plats de carn, peix, pasta o amanides, les escates de sal amb xili aportaran un toc d'atreviment i d'originalitat a la cuina.
Just Spices per a galetes Speculoos
Experimenteu amb la gamma de productes Just Spices i doneu un toc especial als vostres plats. Amb sabors com el de les galetes Speculoos o l'assaonador d'all i julivert, podreu crear plats únics i sorprenents.
El conjunt especial de Nadal de Just Spices inclou quatre productes perfectes per a les festes –Speculoos, brases i carns, peix i all i julivert–, amb els quals podreu donar un toc original i festiu als plats.
Torró de xocolata Valor
Des del clàssic torró fins a bombons artesans, Valor pot ser el regal perfecte per als amants de la xocolata, per exemple, amb el torró Premium de Chocolates Valor, amb una cobertura de xocolata pura i un farcit de praliné i ametlles.
Polvorons El Toro
Els dolços nadalencs El Toro estan elaborats amb ingredients de primera qualitat i seguint la tradició familiar. El seu producte estrella, el Polvorón El Toro, destaca pel sabor i per la textura suau, però també podreu gaudir d'altres especialitats, com les mantegades, les rosquilles de vi i els massapans, elaborats amb ingredients naturals i sense conservants.
Panettone Carrió
Si voleu donar un toc d'elegància als àpats, aprofiteu la pastisseria fina de Carrió, amb les seves creacions inspirades en la tradició italiana, com el panettone de cafè o el pandoro de croissant.
El panettone de cafè, elaborat amb cafè d'especialitat, i el pandoro de croissant, amb el seu cremós de vainilla, són dues propostes innovadores i delicioses per a les vostres festes. A més, podreu trobar altres delícies, com bombons, torrons i rebosteria variada.
En vols més?
Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: