L'èxit del nou format del Fòrum Gastronòmic Girona, celebrat del 18 al 21 de març, es mantindrà l'any vinent amb la separació de les activitats dedicades al públic general –Fòrum Ciutat– de les encarades al sector professional –Fòrum Professional. Aquest darrer ha portat una gran quantitat de professionals a l'Auditori Palau de Congressos de Girona durant dos dies, amb una clara mirada internacional i amb la participació de destacats xefs de França, Alemanya i Itàlia. Més de 130 empreses del sector i una intensa programació amb més d'una cinquantena de ponències, tastos, monogràfics, demostracions, concursos i diàlegs entre professionals de l'àmbit gastronòmic, s'han anat succeint en un saló temàtic que es consolida com un reclam per a figures referents de la cuina provinents d'arreu del món.
Formació i experiències gastronòmiques
El Fòrum també posa el focus en l'àmbit formatiu, amb l'objectiu de professionalitzar el sector des de la base, amb activitats com la gran final del concurs El Gran Banquet, promogut per Can Garús i el mateix Fòrum Gastronòmic Girona, celebrat a les instal·lacions de l'Escola d'Hostaleria de Girona el dijous 23 de març. A més, s'han previst altres activitats, més enllà dels quatre dies que dura l'esdeveniment, ja que precisament un dels objectius és oferir experiències gastronòmiques úniques durant tot l'any. Per això s'ha creat el Fòrum Gastronòmic 360, que tindrà la propera posada en escena a la tardor amb la celebració d'una jornada temàtica per abordar amb els millors professionals el talent a la cuina i a la sala, així com els principals reptes del sector gastronòmic.
Trobareu tota la informació i el programa d'activitats a www.forumgirona.com.