Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Noves medalles per a Molí Coloma a Londres

Gergal, l’oli de Molí Coloma de la varietat Lecciana, suma una medalla d'or més en els reconeixements 2023 i Santa Creu i Maestro de Almazara sumen medalla de plata en el London International Olive Oil Competition 2023

Els olis premiats de Molí Coloma

Els olis premiats de Molí Coloma

London International Olive Oil Competitions 2023, el concurs europeu de referència en el món de l’oli, ha atorgat a l’oli d’oliva verge extra GREGAL la medalla d’or i a l’oli d’oliva verge extra SANTA CREU i MAESTRO DE ALMAZARA, medalla de plata.

Aquests nous reconeixements als olis premiats, Gregal, Santa Creu i Maestro de Almazara, se sumen als altres premis ja obtinguts durant aquest 2023, que en el cas de Gregal varietat Lecciana han estat:

  • EVOOLEUM WORD’S TOP100 – Awards 2023 – 93 punts
  • JAPAN OLIVE OIL PRIZE – Medalla d’or
  • ESAO – 3r Premi millor OOVE Catalunya Productor 2022 / 2023
  • NEW YORK OLIVE OIL COMPETITION – Silver Award Winner 2023
  • LONDON IOOC 2023 – Medalla d’or

Santa Creu, varietat Arbequina, per la seva banda, ha obtingut els següents premis:

  • JAPAN OLIVE OIL PRIZE – Medalla d’or
  • ESAO – Finalista millor OOVE Catalunya Productor 2022 / 2023
  • NEW YORK OLIVE OIL COMPETITION – Silver Award Winner 2023
  • LONDON IOOC 2023 – Medalla de plata

I Maestro Almazara, varietat Arbequina, ha obtingut els següents reconeixements:

  • ESAO – Finalista Millor OOVE Catalunya Productor 2022 / 2023
  • LONDON IOOC 2023 – Medalla de plata

 

Una aposta per la innovació

Gregal és la marca més innovadora que Molí Coloma ha tret al mercat després d’anys de treball. Elaborat a partir de la varietat LECCIANA, una unió de la varietat catalana Arbosana i la italiana Liccino, forma part de la gamma Olis d’Autor on també trobem la Flor d’oli, l’oli del primer raig i el Maestro de Almazara, oli que mostra l’art del cupatge i busca la sintonia entre les varietats Arbosana, Koroneiki i Arbequina.

A més, Molí Coloma també treballa la gamma d’olis de finca: el Peiró i el Santa Creu, amb oliveres d’arbequina procedents d’una finca de Cabacés (Priorat) i Piera (Anoia), respectivament. Són olis de producció reduïda, d’aromes delicades i amb una essència única.

Les oliveres pertanyen als camps del voltant de finca Molí Coloma –un antic molí paperer del segle XV–, però també a camps de Tarragona, del Montsant i del Priorat. Amb cadascuna d’aquestes varietats d’oliva també s’elaboren olis monovarietals, d’una acidesa baixa, amb els quals es vol expressar la puresa i la frescor de cada varietat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: