Palo Verde celebra cinc anys d'activitat amb dos pop-ups i un quatre mans. El restaurant, dirigit per Ludwig Amiable (xef), Daniel Luque (cap de sala i sommelier) i Andrés Bluth (copropietari i dissenyador industrial), es manté ferm en els seus principis i en la voluntat d'evolucionar, renovant la carta setmanalment.
Des del restaurant defensen una cuina de producte, amb una clara presència de la brasa, ja sigui en el procés o en la finalització dels plats, i una concepció artesanal de l'ofici, amb el foc com a gran protagonista.
Per celebrar-ho, el trio de Palo Verde ha decidit reunir amics i amigues, companys d'ofici i viticultors, en esdeveniments especials, amb un preu de 50 euros i selecció de vins a part.
El 7 d'abril, a les 20 h, arriba el torn de Romain Eprendre, un jove cuiner francès que aposta per la cuina en construcció.
Finalment, Palo Verde tanca les celebracions el 28 d'abril amb un quatre mans entre Amiable i el xef Àngel Esteve, propietari del restaurant Sisè (Lleida).
Podeu trobar-ne tota la informació a la web de Palo Verde.