Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Rasmus Munk, millor cuiner del món

Albert Adrià, cuiner del restaurant barceloní Enigma, s'endu la segona posició, seguit del danès Eric Vildgaard

D'esquerra a dreta: Eric Vildgaard, Rasmus Munk i Albert Adrià

D'esquerra a dreta: Eric Vildgaard, Rasmus Munk i Albert Adrià

Rasmus Munk ha estat coronat com a millor cuiner del món en la vuitena edició dels premis The Best Chef Awards, en una gala celebrada a Dubai el passat 6 de novembre. Famós pel seu enfocament avantguardista, el treball de Munk a Alchemist (Copenhaguen), que fusiona elements teatrals amb innovació culinària, ha desbancat Dabiz Muñoz després de tres anys consecutius a la cúspide. 

En segona posició s'ha situat Albert Adrià, reconegut com a icona de l'experimentació culinària, que continua trencant fronteres a Enigma, a Barcelona. El tercer lloc ha estat per a Eric Vildgaard, del restaurant Jordnær, situat a la població danesa de Gentofte, pel seu compromís amb la sostenibilitat i la puresa, i la utilització dels ingredients nòrdics locals.

Uns premis joves

Cristian Gadau i Joanna Slusarczyk són els cofundadors del projecte The Best Chef. Cristian Gadau és un gastrònom italià, mentre que Joanna Slusarczyk és una neurocientífica polonesa. Van crear The Best Chef el 2015 amb l'objectiu de celebrar els millors xefs del món i crear una comunitat global d'apassionats de la cuina. Recentment, han introduït un nou format per al premi, passant d'un rànquing tradicional a un podi amb els tres millors xefs i una nova classificació basada en "ganivets" per reconèixer talents emergents.

La llista completa de xefs guardonats es pot consultar al web de The Best Chef Awards.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: