Els Roca Awards han presentat els experts que avaluaran les candidatures d'enguany d'aquests premis que parteixen de la idea que la gastronomia va més enllà de la cuina i té a veure amb altres temàtiques com la literatura, les emocions i la història.
El 22 d'abril, a Girona, es lliuraran els guardons atorgats per un jurat que inclourà experts en gastronomia i en literatura. En aquesta edició, la segona, el jurat estarà format per Luis Suárez de Lezo (president de la Reial Acadèmia de Gastronomia), Rosa Molinero (periodista i editora), Matt Goulding (escriptor gastronòmic), Cristina Jolonch (directora de 'Comer' a La Vanguardia), Kim Díaz (empresari), Lito Baldovinos (copropietari del Grup Confiteria), Pau Arenós (director de gastronomia d'El Periódico), Judith Càlix (directora de CUINA) i Marc Casanovas (periodista i escriptor).
Els Roca Awards es van crear el 2024 a partir de la col·laboració dels Germans Roca, Òscar Broc, Toni Garcia i Uri Altell.
Podeu trobar-ne tota la informació a la web: https://rocaawards.com/ca/.