El celler històric Segura Viudas, ubicat a Torrelavit, al Penedès, ha llançat, coincidint amb les festes, els nous caves Brut Reserva 2022 i Rosé Vintage 2022. I ho ha fet en l'acte de presentació de la seva campanya de Nadal, protagonitzada per la xef i ambaixadora de la marca, Vicky Sevilla, xef del restaurant Arrels, a Sagunt, i que vol retre homenatge als empleats de Segura Viudas que treballen diàriament per preservar el llegat del celler.
L'esdeveniment de presentació per als mitjans de comunicació ha comptat amb la participació de François Chartier, expert en aromes de renom mundial. Durant l'acte es va oferir una experiència de maridatge sensorial que fusionava les aromes dels nous caves amb la gastronomia, a càrrec de Vicky Sevilla i François Chartier.
Els dos nous caves, Segura Viudas Brut Reserva 2022 i Segura Viudas Rosé Vintage 2022, destaquen per l'equilibri, la complexitat i el compromís amb la sostenibilitat. El Brut Reserva 2022, un cava de Guarda Superior, madura durant un mínim de divuit mesos per aportar riquesa aromàtica i complexitat. El Rosé Vintage 2022, creat a partir de Pinot Noir i Garnatxa Negra, és un rosat fresc, versàtil i complex. Inspirats en la icònica ampolla del Reserva Heredad, els nous caves incorporen un collaret de paper fet amb restes de raïm.
Respecte per les arrels
Vicky Sevilla va oferir a continuació un menú amb alguns dels seus plats més representatius, com un que ja fa anys que l'acompanya: l'anguila de l'Albufera, un dels productes emblema de la seva terra, marcada a la brasa i acompanyada d'una holandesa d'estragó, blanquet i pruna. O la gamba en bleda i el ravioli de conill, bolets i mojo d'herbes, que van connectar des del punt de vista gustatiu el Penedès i el Camp de Morvedre, la comarca de què és capital Sagunt.
Amb només vint-i-cinc anys va obrir el seu restaurant Arrels i es va convertir en la xef més jove a rebre una estrella Michelin a Espanya. A més, compta amb un Sol Repsol i amb altres reconeixements, com el de 'New Talent of the Year 2023' de La Liste Mediterranean. El seu restaurant ha estat recentment destacat entre els trenta millors nous restaurants d'Europa segons la guia Opinionated About Dining (OAD).