Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Sopars Solidaris des de València per a València

Diversos restaurants catalans s'han unit a la iniciativa liderada per Ricard Camarena, Quique Dacosta i Begoña Rodrigo, amb el suport de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE)

'Des de València per a València' és una iniciativa de Ricard Camarena, Begoña Rodrigo i Quique Dacosta

'Des de València per a València' és una iniciativa de Ricard Camarena, Begoña Rodrigo i Quique Dacosta

La catàstrofe provocada per la DANA del 29 d'octubre del 2024 ha deixat un dolor immens a la província de València: vides que ja no hi són, famílies que han perdut casa seva i comarques que han quedat en ruïnes o arrasades. Avui, els qui ho han perdut tot necessiten la nostra ajuda per aixecar-se i tornar a somiar.

Per això va néixer la iniciativa 'Des de València per a València', liderada per Ricard Camarena, Begoña Rodrigo i Quique Dacosta i en col·laboració amb l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), a la qual s'han sumat de manera solidària cuiners de tot el món, amb l'objectiu de recaptar fons que ajudin a recuperar les zones devastades, amb el focus posat especialment en els autònoms, els comerços i les petites empreses que més ho necessitin i estiguin liderats per pares i mares de família o persones que tinguin menors a càrrec, per evitar l'increment de vulnerabilitat dels infants a València, reactivar la recuperació econòmica de la zona afectada i contribuir a mantenir l'ocupació.

Sopars solidaris els dies 13 i 14 de desembre

Els dies 13 i 14 de desembre, s'organitzen diversos sopars solidaris que destinaran la recaptació als afectats per la Dana. En el cas de Catalunya i d'Andorra, s'organitzen sopars al restaurant Disfrutar (complet) i en aquestes altres ubicacions:

  • Llotja de Mar (14 de desembre, a les 20 h). Un sopar amb la participació de trenta-dos xefs catalans, des de Joan Roca i Fina Puigdevall fins a Carles Gaig, Albert Adrià, Jordi Cruz, Jordi Vilà, Carme Ruscalleda i Hideki Matsuhisa, entre molts altres. Podeu fer la reserva en aquest enllaç
  • Castell de Tamarit (13 de desembre, a les 20.30 h). Un sopar en què participaran quinze xefs de la demarcació de Tarragona, com Fran López, Jeroni Castell, Moha Quauch i Neus Faiges, entre d'altres. Podeu fer la reserva en aquest enllaç
  • Sport Hotel Hermitage & Spa (13 de desembre, a les 20 h). El sopar solidari dels Pirineus i Andorra compta amb la participació de cuiners com Francis Paniego, Albert Jubany, Carles Flinch i Martín Comamala. Podeu fer la reserva en aquest enllaç

A més d'aquests, també s'organitzen sopars solidaris arreu de l'estat i en països com Singapur, Portugal, França, Colòmbia, l'Argentina i el Regne Unit. Trobareu tota la informació a la pàgina web de la iniciativa

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: