CUINA.CAT
05/09/2024Rendim-nos al plaer. Deixem-nos endur per les temptacions més dolces i gaudim dels gustos més autèntics. Siguem hedonistes sense complexos... però cuidem-nos! La cuina s'ha de gaudir, davant i darrere els fogons, i si hi ha una cosa que ens crida l'atenció especialment són els dolços, que moltes vegades tenen una fama immerescuda de poc saludables. Amb la col·laboració de luxe de la Gessamí Caramés, presentadora del programa Cuines de TV3 i copropietària del restaurant Meleta de Romer, a l'Ametlla de Mar, aprendrem a preparar autèntics plaers dolços gens culpables.
Pastís calent de xocolata i garrofa
El pastís calent de xocolata i garrofa és una recepta senzilla, ràpida, saborosa, fàcil, saludable, dolça, amb xocolata i que es pot preparar simplement amb una tassa. És un plat gairebé perfecte, no cal gran cosa més per ser feliç.
Compota de figues amb cremós d'orxata mexicana
Una recepta més elaborada però igual de bona i innovadora. La compota de figues amb cremós d'orxata mexicana és ideal per preparar a l'estiu i gaudir d'un aperitiu dolç a qualsevol hora del dia, o per sorprendre els nostres convidats amb unes postres de luxe.
Crema de cacau i avellana casolana
La crema de cacau i avellana casolana és una recepta obligatòria si us agraden les torrades dolces amb crema d'aquest tipus. Un fons d'armari que heu de tenir per preparar un bon esmorzar o un berenar de primera, tant per a vosaltres com per als petits de la casa.
Galetes de civada, dàtils i canyella amb crema de cacau casolana
L'última recepta és una proposta que podeu combinar amb la crema de cacau casolana: unes galetes de civada, dàtils i canyella, un aperitiu dolç i amb un toc exòtic d'allò més saborós que podeu guardar al rebost de casa o endur-vos allà on vulgueu.
En vols més?
Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: