Torrons Vicens presenta Sinergia, la nova línia de torrons d'alta gastronomia elaborada per quatre grans xefs: Quique Dacosta, Ángel León, Jordi Roca i Albert Adrià. Una línia inèdita inspirada en l'essència culinària de cadascun dels seus creadors.
Albert Adrià
- Neules amb cremes de torró, un assortiment de cremes de torró elaborades amb la millor selecció de fruits secs, per combinar-les amb neules artesanes. Un joc de sabors i de textures que permet a cadascú fer combinacions al seu gust, ideal per compartir en família o per gaudir com un dolç caprici en qualsevol ocasió.
Jordi Roca
- Torró de Poma de Fira, inspirat en les postres Poma de Fira del Celler de Can Roca. Elaborat amb un praliné d'ametlla cruixent, caramel de poma àcida, ganache de poma i cruixent de vainilla amb una sable bretona. Un torró fresc, vibrant i intens amb un sabor penetrant de poma verda.
- Torró Làctic, inspirat en les postres làctiques de Jordi Roca. Combina un praliné de nata cruixent amb dolç de llet d'ovella, galeta i caramel de guaiaba. Torró encamisat amb una cobertura blanca, amb un toc de color de caramel a la superfície i caramel de toffee de guaiaba àcid a l'interior.
- Torró de galeta de Gingebre, inspirat en les galetes de gingebre típiques de Nadal amb trossos de galetes gebrades.
Quique Dacosta
- Torró de Pi, un praliné d'ametlla amb pinyons caramel·litzats, neules i caramel de pi, inspirat en la cuina marinera. Té un gust aromàtic de la resina del pi, fusionat amb pinyons i caramel de pi, amb elements cruixents i una cobertura de xocolata i tocs verds de pols de menta.
- Torró d'arròs i safrà, un praliné cremós d'ametlles amb safrà, caramel de taronja amb flor de tarongina i cruixent d'arròs inspirat en la tradició arrossera de Dacosta i en els cultius de taronges de la zona de Llevant.
- Torró de garrofa, un massapà de garrofa combinat amb un praliné de cafè i banyat amb una cobertura de garrofa.
Ángel León
- Torró de Plàncton, el primer del món que utilitza el plàncton en la seva elaboració i que Torrons Vicens ha incorporat dins de la trufa. Un torró únic, intens i saborós que recorda les profunditats del mar.
- Torró de Llimona Marroquina, inspirat en l'herència culinària de la gastronomia andalusí. L'ingredient protagonista és la llimona marroquina, cuinada en salmorra, que en fermentar-se adquireix un toc salí i cítric. En aquesta varietat també hi trobem una ganache al caramel i un praliné d'ametlles, tot condimentat amb ras el hanut.
- Torró de coca d'anís, inspirat en la tradició de menjar coca d'oli amb anís. Un praliné d'ametlla amb cruixent de coca d'oli d'oliva i anís.