Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Torrons Vicens Sinergia: la línia creada amb Albert Adrià, Jordi Roca, Quique Dacosta i Ángel León

El resultat d'aquestes aliances són varietats que evoquen la puresa estètica i la fusió dels sabors més personals dels quatre cuiners

El torró de Torta d'Anís, creat per Ángel León

El torró de Torta d'Anís, creat per Ángel León

Torrons Vicens presenta Sinergia, la nova línia de torrons d'alta gastronomia elaborada per quatre grans xefs: Quique Dacosta, Ángel León, Jordi Roca i Albert Adrià. Una línia inèdita inspirada en l'essència culinària de cadascun dels seus creadors.

Albert Adrià

  • Neules amb cremes de torró, un assortiment de cremes de torró elaborades amb la millor selecció de fruits secs, per combinar-les amb neules artesanes. Un joc de sabors i de textures que permet a cadascú fer combinacions al seu gust, ideal per compartir en família o per gaudir com un dolç caprici en qualsevol ocasió.

Neulas Albert Adrià

Jordi Roca

  • Torró de Poma de Fira, inspirat en les postres Poma de Fira del Celler de Can Roca. Elaborat amb un praliné d'ametlla cruixent, caramel de poma àcida, ganache de poma i cruixent de vainilla amb una sable bretona. Un torró fresc, vibrant i intens amb un sabor penetrant de poma verda.
  • Torró Làctic, inspirat en les postres làctiques de Jordi Roca. Combina un praliné de nata cruixent amb dolç de llet d'ovella, galeta i caramel de guaiaba. Torró encamisat amb una cobertura blanca, amb un toc de color de caramel a la superfície i caramel de toffee de guaiaba àcid a l'interior.
  • Torró de galeta de Gingebre, inspirat en les galetes de gingebre típiques de Nadal amb trossos de galetes gebrades.

Torró de poma de fira

Quique Dacosta

  • Torró de Pi, un praliné d'ametlla amb pinyons caramel·litzats, neules i caramel de pi, inspirat en la cuina marinera. Té un gust aromàtic de la resina del pi, fusionat amb pinyons i caramel de pi, amb elements cruixents i una cobertura de xocolata i tocs verds de pols de menta.
  • Torró d'arròs i safrà, un praliné cremós d'ametlles amb safrà, caramel de taronja amb flor de tarongina i cruixent d'arròs inspirat en la tradició arrossera de Dacosta i en els cultius de taronges de la zona de Llevant. 
  • Torró de garrofa, un massapà de garrofa combinat amb un praliné de cafè i banyat amb una cobertura de garrofa.

Torró de garrofa

Ángel León

  • Torró de Plàncton, el primer del món que utilitza el plàncton en la seva elaboració i que Torrons Vicens ha incorporat dins de la trufa. Un torró únic, intens i saborós que recorda les profunditats del mar.

Torró de plancton

  • Torró de Llimona Marroquina, inspirat en l'herència culinària de la gastronomia andalusí. L'ingredient protagonista és la llimona marroquina, cuinada en salmorra, que en fermentar-se adquireix un toc salí i cítric. En aquesta varietat també hi trobem una ganache al caramel i un praliné d'ametlles, tot condimentat amb ras el hanut.
  • Torró de coca d'anís, inspirat en la tradició de menjar coca d'oli amb anís. Un praliné d'ametlla amb cruixent de coca d'oli d'oliva i anís.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: