Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Xesc Reina crea edicions especials de les seves sobrassades amb formatges suïssos

Quatre tipus de sobrassades de porc negre mallorquí de tres mesos de curació elaborades amb Appenzeller® Extra, Emmentaler AOP, Le Gruyère Reserva i Tête de Moine AOP

Xesc Reina ha creat sobrassades amb formatges de Suïssa

Xesc Reina ha creat sobrassades amb formatges de Suïssa

Conegut com el "guru de les sobrassades" de Mallorca, Xesc Reina n'ha elaborat quatre tipus de porc negre mallorquí de tres mesos de curació amb diferents varietats de formatge helvètiques. I ho ha fet gràcies a la col·laboració única amb els experts artesans suïssos.

A la primera de les sobrassades (50 unitats disponibles), Reina combina Appenzeller® Extra amb Tête de Moine AOP. 

El segueix la de Le Gruyère Reserva amb fruita seca (20 unitats disponibles), la d'Emmentaler AOP amb coriandre (20 unitats disponibles) i la d'Appenzeller® Extra (30 unitats disponibles).

Les sobrassades resultants d'aquesta exclusiva col·laboració amb les diferents varietats de formatges suïssos estaran disponibles des del 28 de novembre fins a esgotar-ne les existències a la pàgina web de Can Company, l'empresa especialitzada en embotits i carns amb què treballa Xesc Reina des de fa gairebé 10 anys.

El mestre xarcuter comercialitza en un únic format les edicions limitades dels quatre tipus de sobrassades: les 20 unitats disponibles de la sobrassada de Le Gruyère Reserva tenen un preu de 50 €/kg; mentre que les tres sobrassades restants (Appenzeller® Extra amb Tête de Moine AOP, Emmentaler AOP i Appenzeller® Extra) costen 45 €/kg.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: