Aquest cap de setmana, coincidint amb la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt, Torrons Vicens ha presentat vuit noves varietats que reflecteixen l’aposta per la innovació, la creativitat i la qualitat suprema que caracteritzen la marca líder en l’elaboració de torrons al nostre país.
Torrons Vicens compta un any més amb la col·laboració del xef Albert Adrià per crear les noves varietats, incloses en la gamma Adrià Natura, resultat de la fusió de la tradició torronaire d’Agramunt amb l’alta gastronomia. Així, s'ha presentat el torró Cruixent de neules, el torró Ristretto, el torró de mango, fruita de la passió i coco, el torró de Dulce de leche, el torró de Marrón Glacé, el torró de Mandarina praliné d’avellana, el torró Festuc i el torró Donuts®. Vuit varietats amb molta personalitat.
Torrons Vicens presenta cada any a la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt les varietats que destacaran aquest Nadal. La firma ha aconseguit desestacionalitzar el torró per convertir-lo en unes postres excepcionals per a tots els dies de l’any i els seus productes destaquen per la creativitat, la innovació i la tradició, i per una cuidada selecció d’ingredients de primera qualitat.