Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El tortell de Cal Mosso, el millor de Catalunya

Va guanyar la primera edició del concurs 'El millor tortell de Reis de Catalunya' organitzat per Panatics i l'Obra Social Ernest Verdaguer

Tortell de Reis

Tortell de Reis

Busqueu el millor tortell de Reis? Deixeu de buscar. El concurs ‘El millor tortell de Reis de Catalunya’, organitzat per la plataforma Panatics i l’Obra Social Ernest Verdaguer, va atorgar el premi al tortell del Forn Cal Mosso, de Vilassar de Dalt. L'Andreu i l'Anna Galceran el fan artesanalment, amb massa mare de brioix i, després, el couen al forn de llenya. La clau? El deixen fermentar durant més de vint-i-quatre hores. Tot i que el tortell guanyador va ser sense farcir, també en fan de massapà, nata, crema i trufa.

El segon premi va ser per a la pastisseria forn de pa La Cantonada, liderada pel mestre pastisser Carlos García, del qual van destacar la innovació i la creativitat. En total, més de seixanta pastissers de Catalunya van assistir al concurs amb dos tortells: un per al jurat i un altre per a les entitats d’ajuda social que hi van participar. 

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: