Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

TV3 estrena ‘Bogeria a la pastisseria’, amb Christian Escribà

El programa vol mostrar els reptes i les emocions que hi ha darrere de les creacions pastisseres

Bogeria a la Pastisseria

Bogeria a la Pastisseria

Quan passem pels aparadors de les pastisseries Escribà ens quedem embadalits amb els dolços que veiem. Segurament alguna vegada us haureu preguntat com i qui els ha ideat, quin és el procés d’elaboració i, en definitiva, què hi ha darrere d’aquestes creacions pastisseres sorprenents. Doncs ara ho podreu saber! TV3 estrena aquesta nit ‘Bogeria a la pastisseria’, on descobrireu tots aquests secrets.

Avui, dimecres 25 de gener, a les 22.35 h, TV3 emet un nou programa d’entreteniment que us conduirà a l’obrador de la Pastisseria Escribà. Coneixereu els encàrrecs més extravagants i els meus emotius que rep un dels pastissers més genials, Christian Escribà, i el seu equip. Veureu la feina de Patricia Schmidt, pastissera i artesana del sucre, encarregada de l’estètica i els detalls del pastís; Dani Domínguez, el mestre xocolater; Marc Balaguer, que busca i desenvolupa noves fórmules per aplicar als dolços, i Xavi Marco, l’encarregat de materialitzar els somnis dels pastissers.

‘Bogeria a la pastisseria’ consta de 13 capítols d’uns 50 minuts que recolliran un total de 26 històries. Els espectadors podreu seguir el procés des que arriba un encàrrec fins que el pastís tanca la celebració de la història. Entremig descobrireu els reptes que es proposen, les dificultats que apareixen i la relació entre els diferents personatges.

“Aquest programa és un homenatge a la pastisseria, no només a Escribà, sinó que tothom hi té cabuda”, explica Christian Escribà, il·lusionat per poder mostrar al públic la màgia que hi ha darrere d’un pastís, que va més enllà de la gastronomia.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: