Us convidem a tastar la millor llonganissa de Vic!
El 9 d’abril, a El 300 del Born de Barcelona, degustarem la llonganissa de Casa Oms
Llonganissa Vic IGP
La llonganissa de Vic protagonitza el diàleg del pròxim 9 d’abril a El 300 del Born de Barcelona, en el marc del cicle de xerrades ‘Tan bo, tan a prop’. Descobrirem tots els secrets d’aquest embotit de la mà d’Urbici Escudé, de la xarcuteria Casa Oms, que, a més, en portarà perquè tots els assistents el pugueu degustar i saber de primera mà perquè és una llonganissa tan especial. A més, ens explicarà com es fa i les característiques que ha de tenir una llonganissa com aquesta per ser inclosa dins la IGP, que en garanteix la qualitat i l’origen. Ho farà acompanyat del gastrònom Francesc Murgadas, que explicarà la història, la tradició i les propietats de la llonganissa.
Tan bo, tan a prop
L’activitat del 9 d’abril és la segona xerrada dels diàlegs ‘Tan bo, tan a prop’, que la revista CUINA organitza amb la col·laboració de Moritz. El primer dijous de cada mes dedicarem la xerrada a un producte català amb Indicació Geogràfica Protegida o Denominació d’Origen, sempre des d’un enfocament culinari, partint de l’experiència i els coneixements del gastrònom Francesc Murgadas i la companyia d’un productor, elaborador o cuiner vinculat amb el producte, que ens en donarà més detalls i ens animarà a tastar-lo.
Totes les xerrades són gratuïtes i us permetran conèixer molt millor els productes que defineixen la identitat culinària del nostre país. Ja hem tastat el pa de pagès, i ara tastarem la llonganissa de Vic, però tenim a punt molts més ingredients que segur que us agradaran!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia