‘Terra de vins, terra de Pau Casals’ és una iniciativa d’enoturisme que combina el coneixement del músic amb un tast de vins
vinyes
Per tercera temporada la Vil·la Casals, Les Cuines del Vendrell i l’Espai Empresarial L’EINA posen en marxa ‘Terra de vins, terra de Pau Casals’, una proposta d’enoturisme que vol potenciar el coneixement del músic català i de la seva terra.
En concret es tracta d’una visita a la casa-museu de Pau Casals i una visita a un dels tres cellers del col·lectiu Les Cuines del Vendrell (Avgvstvs, Jané Ventura i Mil·liari) amb tast inclòs. Tot plegat per un tiquet de 8 € que, enguany, obre les portes a un dels nou restaurants que també formen part de Les Cuines del Vendrell (Molí de Cal Tof, Escola de Turisme del Baix Penedès, La Cuina de la Marga, Marmaris, Calders, Joila, Miquel Sòria, Seifer i Xaloquell), on es podrà degustar un menú especial per 27 €.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia