Hi participen el xef Nandu Jubany i la finalista de 'Masterchef Junior', Aina Roglan
Aina Roglan, finalista de 'Masterchef Junior', participa en la fira
Se celebra la primera edició de la Fira de la Cuina del Vi a Vilafranca a l’Auditori Municipal durant els dies 15, 16 i 17 de maig. L’esdeveniment, que es fa en paral·lel a les Fires de Maig, és una fira que neix amb la intenció de donar a conèixer i difondre la gastronomia i la cultura del vi del Penedès, així com promocionar l'enoturisme de la regió.
Per aquest motiu hi podrem trobar diverses activitats com xerrades, degustacions, tallers i demostracions relacionades amb el vi a la cuina per a tots els públics. El divendres i el dissabte, la fira compta amb la participació del reconegut xef Nandu Jubany i amb la finalista del programa 'Masterchef Junior', de RTVE, Aina Roglan. Ambdós cuiners tenen previst fer una ‘masterclass’ de cuina amb vi per a tots els assistents.
A més, també hi trobarem altres personalitats de la gastronomia com el cuiner Jesús Velacoracho, que oferirà una sessió del vi a la cuina a l’edat mitjana i el Renaixement, on es faran degustacions; Jaume Fàbrega, que farà una xerrada sobre la cuina catalana del vi, i Olga Guasch, que farà una demostració de receptes del Penedès.
Un diumenge dolç
El diumenge l’han volgut reservar per als amants dels dolços. Primer es farà una demostració de cuina anomenada ‘Pa, vi i postres’, de la mà de Marc Parés, mestre artesà de Fleca Parés. Després, es realitzarà un maridatge de xocolates Cudié amb la beguda brandi Mascaró, conduit per Montserrat Mascaró.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia