Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

De l'1 al 30 de setembre - Campanya del Cim i Tomba a Tossa de Mar

Aquest mes se celebra una nova edició de la campanya per tastar el plat més emblemàtic de la vila

cebiche

cebiche

Fa divuit anys que el cim i tomba, el plat més tradicional de Tossa de Mar, té un mes per a ell sol. Al setembre, les taules d’una quinzena de restaurants de la vila serveixen aquesta recepta original dels pescadors tossencs, amb menús pensats especialment per a l’ocasió.

Una recepta actualitzada

Avui dia, la majoria dels restauradors preparen el cim i tomba amb rap, rèmol o bastina (rajada o escrita), però també hi ha cuiners que el fan amb escórpora o altres peixos de carn forta, que no es desfan durant la cocció. El plat també inclou patata, ceba, all, tomàquet, pebrot, oli d’oliva i allioli negat, per lligar-ho tot.

La Cuina del Cim i Tomba se celebra tot el mes de setembre, amb la participació dels restaurants de Tossa de Mar. En trobareu tota la informació al web www.infotossa.com.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: