Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El 15 i el 16 de març, Festival FRMNT a Barcelona

La Nau Bostik de la Sagrera acull la primera edició del festival dedicat als productes fermentats

Tastos al Festival FRMNT

Tastos al Festival FRMNT

El Festival FRMNT arriba a Barcelona entre el 15 i el 16 de març. Aquest any, la Nau Bostik (la Sagrera) acull el primer festival de fermentació de Barcelona. Impulsat per Henk Cortier, de Lambicus, i Xavier Ramon, de Ferment Project, enguany se celebra obert i gratuït a tots els públics després de quatre edicions en petit comitè.

Amb l'objectiu de transmetre la passió pels fermentats, així com divulgar coneixement, crear comunitat, sinergies i networking i potenciar la indústria dels fermentats, el festival ofereix un gran ventall de propostes amb experts i convidats d'honor. 

A més, disposen d'una sala de market, on es poden descobrir els diversos productes amb experts en fermentació. D'altra banda, a les zones d'exposició, els assistents poden tastar cervesa, kombutxa, quefir, pastís de formatge i molt més, de marques destacades com Joncake, Delacrem o LOV Ferments, entre d'altres.

El festival també va acompanyat de música constant i de parades gastronòmiques on es poden degustar plats inèdits i originals.

Tota la informació, a la web del Festival FRMNT.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: