El Festival FRMNT arriba a Barcelona entre el 15 i el 16 de març. Aquest any, la Nau Bostik (la Sagrera) acull el primer festival de fermentació de Barcelona. Impulsat per Henk Cortier, de Lambicus, i Xavier Ramon, de Ferment Project, enguany se celebra obert i gratuït a tots els públics després de quatre edicions en petit comitè.
Amb l'objectiu de transmetre la passió pels fermentats, així com divulgar coneixement, crear comunitat, sinergies i networking i potenciar la indústria dels fermentats, el festival ofereix un gran ventall de propostes amb experts i convidats d'honor.
A més, disposen d'una sala de market, on es poden descobrir els diversos productes amb experts en fermentació. D'altra banda, a les zones d'exposició, els assistents poden tastar cervesa, kombutxa, quefir, pastís de formatge i molt més, de marques destacades com Joncake, Delacrem o LOV Ferments, entre d'altres.
El festival també va acompanyat de música constant i de parades gastronòmiques on es poden degustar plats inèdits i originals.
Tota la informació, a la web del Festival FRMNT.