Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El 15 i 16 de març, Fòrum del Formatge Artesà i Català a Girona

La segona edició de les jornades arriba carregada de noves activitats al voltant del formatge

Estand del Fòrum del Formatge Artesà i Català

Estand del Fòrum del Formatge Artesà i Català

El Fòrum del Formatge Artesà i Català presenta la segona edició amb més novetats que mai. Entre el 15 i el 16 de març desenes de productors del territori es reuneixen al passeig de la Devesa, Girona, per promoure la cultura del formatge.

Enguany, l'esdeveniment ha confirmat la participació de 57 estands gastronòmics, més de 200 formatges de 46 formatgeries diferents i un programa ple d'activitats que van des dels tastos guiats, demostracions culinàries i xerrades fins a concursos i activitats per a tots els públics.

Una edició plena de novetats

Organitzat per l'Associació Catalana de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà (ACREFA) i encapçalat dins la iniciativa Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025, l'esdeveniment disposa d'espais diversos. Per una banda, l'Espai Turòfil ofereix tastos guiats en petit format a càrrec dels mateixos formatgers. Els tastos compten amb la participació de diversos productors del segell Girona Excel·lent, que oferiran maridatges i degustacions per acompanyar el formatge.

Una altra novetat ha estat la renovació de l'Espai Fòrum, pensat per acollir presentacions, entrevistes i taules rodones conduïdes pel gastrònom Pep Nogué. Així mateix, l'Espai Gastro posa en valor el formatge a través d'un menú confeccionat pel restaurant Quinze Ous de la Garrotxa. Al llarg de la jornada, el restaurant cuinarà en directe el dinar per als visitants que ho desitgin.

Les jornades són obertes al públic i d'accés gratuït. Cal adquirir entrades per a algunes activitats, com l'Espai Sentits i el nou Espai Turòfil.

Podeu trobar-ne tota la informació i les entrades disponibles a la web de Fòrum del Formatge.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: