Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 27 de febrer al 2 de març, Dijous Llarder a Vic

Osona Cuina i l'Ajuntament de Vic impulsen la iniciativa 'Dijous Llarder… i el cap de setmana, també!' amb una programació que s'allarga durant quatre dies

Presentació de la 23a edició del Dijous Llarder

Presentació de la 23a edició del Dijous Llarder

La ciutat de Vic celebra la vint-i-tresena edició del Dijous Llarder. Enguany, el col·lectiu Osona Cuina, amb el suport de l'Ajuntament de Vic, ha impulsat la iniciativa Dijous Llarder… i el cap de setmana, també!, amb una programació plena d'activitats gastronòmiques que s'allarguen fins al diumenge 2 de març.

L'objectiu de la proposta és posar en valor la gastronomia local, donar suport als productors artesans i consolidar Vic com a epicentre del Dijous Llarder a Catalunya, ja que la comarca d'Osona té una llarga tradició en l'elaboració d'embotits.

La iniciativa, que forma part de Som Gastronomia –el projecte que posiciona Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025–, proposa activitats com el Setè Concurs de Truites, la presentació dels productes guanyadors de la segona edició de Fet a Osona - Aliments Excel·lents o el concert d'Els Tets.

Un any ple de novetats

Com a novetat, aquest any es rostiran més porcs que mai i es continua reforçant l'aposta per productes de qualitat i de proximitat, amb porcs de raça Duroc engreixats a Osona i botifarra d'elaboració pròpia d'Osona Cuina.

Així mateix, entre els dies 1 i 2 de març, la Casa Ricart de Vic esdevindrà l'Aula de l'Embotit, un espai pensat per a tastos, tallers i presentacions al voltant de la cultura d'aquests productes, amb una important presència d'establiments de Vic i de la comarca d'Osona.

Podeu consultar-ne tota la informació a la web d'Osona Cuina.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: