El 9 de novembre, de les 19 h a les 22.30 h, el Claustre dels Trinitaris de Vilafranca del Penedès tornarà a ser l'escenari de L'Espectacle: Vins Negres Penedès. En la 7a edició d'aquest esdeveniment, organitzat pel restaurant El Gat Blau i amb la col·laboració de la DO Penedès, hi participen 11 cellers amb 20 referències vinícoles. Durant la vetllada, els vins es maridaran amb les propostes gastronòmiques d'El Gat Blau, la sessió musical de DJ John Jacobsen i les projeccions dels màpings de l'Escola Municipal d'Art Arsenal. Una de les novetats d'enguany és la Botiga de l'Espectacle perquè tots aquells que ho desitgin puguin adquirir ampolles dels vins tastats per poder-los gaudir en una altra ocasió.
Vins Penedès, gastronomia i oci cultural
En aquesta edició, hi participen 11 cellers (tres més que l'any anterior) que oferiran 20 referències vinícoles (vuit més que l'any passat): Bodegues Pinord, Cellers Avgvstvs, Can Feixes, Celler Parató, Família Torres, Heretat Laverna, Jean Leon, Maset, Naveran, Oriol Rossell i Finca Viladellops. Els vins s'acompanyaran de la gastronomia d'El Gat Blau, amb plats especialment escollits i cuinats per a l'ocasió. D'altra banda, la nit s'amenitzarà –per segon any consecutiu– amb les creacions audiovisuals dels alumnes dels graus superiors de Grafia Audiovisual, Grafia Impresa i Joieria Artística de l'Escola Municipal d'Art Arsenal de Vilafranca del Penedès. Uns màpings que oferiran un diàleg entre el vi negre i els paisatges del Penedès. A més a més, DJ John Jacobsen oferirà una sessió musical als assistents.
La Botiga de l'Espectacle
Una de les demandes de molts assistents a les edicions anteriors era poder comprar als cellers ampolles dels vins que es tasten durant l'acte. Per tal de resoldre aquest fet, enguany es posa en marxa la Botiga de l'Espectacle, on tothom qui ho vulgui en podrà adquirir per gaudir-ne a casa.
Per assistir a L'Espectacle cal adquirir un forfet per 25 euros que inclou poder tastar tots els vins de l'acte i tres degustacions gastronòmiques. Les entrades es poden adquirir prèviament al restaurant El Gat Blau o trucant al telèfon 610 243 747. El dia de l'esdeveniment també se'n posaran a la venda en cas que no s'hagin exhaurit prèviament. Durant l'acte, hi haurà tiquets de repetició gastronòmica per 5 euros.