Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Fins al 9 de març, Jornades de la Galera de les Terres de l'Ebre

Enguany hi participen 48 restaurants ebrencs

Cartell de la XII edició de les Jornades Gastronòmiques de la Galera

Cartell de la XII edició de les Jornades Gastronòmiques de la Galera

Les Terres de l'Ebre acullen la dotzena edició de les jornades gastronòmiques de la galera. Fins al 9 de març, 48 restaurants d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita ofereixen propostes gastronòmiques que tenen la galera com a gran protagonista.

Així mateix, els vins de la DO Terra Alta tornen a ser els vins oficials dels menús preparats per a la trobada amb l'objectiu de posar en relleu les garnatxes blanques.

Com a novetat, aquest any s'hi sumen tres restaurants amb Estrella Michelin: Citrus del Tancat, del xef Aitor López; l'Antic Molí, de Vicent Guimerà, i Les Moles, de Jeroni Castell.

A banda dels clàssics arrossos, entre les propostes gastronòmiques més destacades d'aquesta edició podem trobar plats com la galera a la brasa amb perles de llima o el tàrtar de galera a la flama amb vermut casolà i algues kombu, entre d'altres.

Podeu trobar-ne tota la informació al següent enllaç.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: