Les Terres de l'Ebre acullen la dotzena edició de les jornades gastronòmiques de la galera. Fins al 9 de març, 48 restaurants d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita ofereixen propostes gastronòmiques que tenen la galera com a gran protagonista.
Així mateix, els vins de la DO Terra Alta tornen a ser els vins oficials dels menús preparats per a la trobada amb l'objectiu de posar en relleu les garnatxes blanques.
Com a novetat, aquest any s'hi sumen tres restaurants amb Estrella Michelin: Citrus del Tancat, del xef Aitor López; l'Antic Molí, de Vicent Guimerà, i Les Moles, de Jeroni Castell.
A banda dels clàssics arrossos, entre les propostes gastronòmiques més destacades d'aquesta edició podem trobar plats com la galera a la brasa amb perles de llima o el tàrtar de galera a la flama amb vermut casolà i algues kombu, entre d'altres.
Podeu trobar-ne tota la informació al següent enllaç.