Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

L’allioli no és només la mescla d’all i oli d’oliva. L’allioli és molt més. S’hi pot afegir poma o pera cuita, i en surt un allioli de fruita sensacional; s’hi pot addicionar tomàquet escalivat per obtenir-ne un allioli ben acolorit, o afegir-hi mel, o patata, o fruita seca, o formatge... O codonys acabats d’abastar de l’arbre per fer una emulsió ben tardoral. Es pot utilitzar com l’allioli simple, però té un gust més suau i aromàtic. Si ho voleu fer a casa, cal que escaliveu o bulliu el codony, traieune la polpa quan sigui ben tou. Piqueu els alls amb un pols de sal i afegiu-hi la polpa del codony, feu-ne una pasta ben melosa. Aneu lligant-ho amb l’oli a raó de 3 grans d’alls, 1 codony i uns 3 dl d’oli aproximadament. Ja el tindreu a punt de menjar!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: