Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Fruita originària de l’Amèrica del Sud d’una espècie dels 'Physalis', emparentat amb el tomàquet, la patata i el tabac, amb un fruit petit que recorda el tomàquet, i que es presenta dins d’un embolcall de consistència apergaminada format per cinc sèpals. De conservació fàcil (un parell de mesos), sempre que es mantingui protegit per l’embolcall, es pot collir abans de la maduració completa, ja que continua un cop collit. Es fa servir en pastisseria, és excel·lent per menjar-se’l cru o fet melmelada. Amb un contingut de vitamina C superior al de la llimona, té un efecte diürètic suau.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: