Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aperitius per quedar bé

Sorprendre els convidats des del primer mos, amb un aperitiu, és l’objectiu d’aquest taller. Gerson Ribal n’és el conductor, i mostrarà tècniques, elaboracions bàsiques i combinacions de productes que podreu fer a casa sense complicacions.

La sessió començarà a les 19 h i durarà unes tres hores.

PREU
33 €

La Grava Restaurant i Hotel

Pareteta, 6

El Morell (Tarragonès)

977842555

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: